Nejnovější recenze ze sekce Diktafony
Odpovídá ceně.
- Zatím vyzkoušen jen krátce,naprostá spokojenost,jeden Olympus už mám 8let a to LS-12,velmi kvalitní výrobky.
- Pouze jedna a to chybějící podrobný návod v českém jazyce.
- spokojenost
- Funguje dobře-klasika
Hraje pěkně
Perfektní diktafon s MP3. Malý a nenápadný s dobrou kvalitou nahrávání. Jediné co je trošiččku mimo, tak že není menu v češtině a chybí český návod. Ale je to na tolik intuitivní, že to dá i bez toho. Za tu cenu OK.
- výborná kvalita záznamu
- narozdíl od starší verze není tělo pogumované
- dlouhá výdrž na baterie
- možnost pořízení záložního záznamu -12 dB pro případ přebuzení vstupu (pouze pro LR mikrofon)
- funguje i jako velice kvalitní externí USB zvuková karta
- bez krabičky (vyrobil jsem si ji na 3D tiskárně)
- nedostatečná ochrana koleček nastavení citlivosti (vyrobil jsem si kryt na 3D tiskárně)
Hodnocena verze ZOOM H6 Black (s jedním XY mikrofonem)
- dobře funguje
- 32-bit float
- skladnost
- kovový plášť ve tvaru X
- Nenašel jsem způsob, jak to zprovoznit pod linuxem
- zbytek těla plastový
- žádné příslušenství (co třeba obal?)
Pokud chcete 32-bit float záznam, tj. pokud nechce nastavovat gain a neustále se bát, že dojde k přebuzení a oříznutí signálu a zároveň vám stačí 2 kanály, pak asi za danou cenu nic lepšího není. Zpracování je solidní, vnější kostra ve tvaru X kovová (zbytek plast), FW příjemně jednoduchý, displej monochomatický a pro daný účel naprosto dostatečný. Velikost přístroje je příjemně malá a na přenos ideální. Pát výtek by tu bylo, kryt na baterie nepůsobí byteně a nenašel jsem (zatím) způsob, jak zprovoznit zařízení pod linuxem (stahování nahrávek), audio interface (zatím nepotřebuji). Ve výsledku hodnotím 4,5 hvězd a vřele doporučuji.
- Jednoduchá obsluha
- malá výdrž, pouze max. 10 hodin, očekával bych 2 dny na detekci.
- Pěkné kovové provedení
- 8 GB interní paměti
- „Čínské” uživatelské rozhraní. Tím myslím poněkud neintuitivní s neúplným českým překladem.
- Záznam z vestavěných mikrofonů je silně rušen pokud displej svítí. I když nesvítí, je v tišších pasážích slyšet rušení.
Vzhledem k nepoužitelnému záznamu z mikrofonů jsem zboží vrátil. Nesplnilo mé očekávání. Nevím, jestli jde o vadu mého kusu, nabo celkovou chybu vyplývající z designu. Záznam z line-in vstupu je ucházející.
- Kvalitní
Snadná manipulace
- Základ pro profi reportážní praci.
Stale se jedná o kvalitativně spotřební čínský produkt.
- 8 stupov stačí na celú 4-člennú kapelu
- cena / výkon
- dobrá komunikace.
jěště se učim ovladat
- Je to malé, ale snímá velký okruh.
- Přepis záznamu je kvalitní.
Aplikace na přepis záznamu je jen na zkušební dobu pak je placená.
- Prostě SONY.Kvalitní zpracování, design a styl.Plno funkcí, slouží i jako MP3 přehráváč velká výhoda.Diktfon nahrává a přehrávání čistě s kvalitním přednesem zvuku.Při nahrávání svítí led indikace červeně, při přejrávání zeleně při nabíjení žlutě, ohled bodový kvalitní přehledný display, je lehký 30g jako oplatek.Je slim, má kolík na připevnění k oděvu, vypadá diskrétně a stylově.Doporučuji výrobek Sony.
Nevýhodu jsem nevyhmátl.
Splňuje, co jsem od výrobku očekával a funguje zatím bezchybně.
- Bezvadná pomůcka pro cvičení
- chybí podsvícení displeje
Praktické funkce - posun tóniny oběma směry
- změna rychlosti přehrávání při zachování
tóniny
- jednoduché nastavení smyčky pro
opakování
Při nahrávání na vnitřní kartu je nutné u názvů skladeb odstranit diakritiku, jinak se nezobrazí nebo nejdou přehrát.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »