Nejnovější recenze ze sekce Diktafony
- Lze nastavit český jazyk
- Formát mp3 a rozšíření paměti o microSD kartu až do výše 32GB vnitřní paměť 4GB.
- Funkce kalendář - lze v něm najít nahrávky podle data a zobrazí se i počet nahrávek kolik jste jich ten den udělali.
- Hlasový filtr a VCVA
- Nastavení pro nahrávání konferencí, tel.hovorů atd.
- Při registraci produktu dostanete od Olympusu prodlouženou záruku a členství v klubu.
- Stojánek na položení, lze jej zavěsit na krk
- vlastní vysouvací USB konektor.
- Nahrává krásně, ale nesmí být v kapse.
- Tištěný návod není příliš podrobný. Doporučuji zkopírovat návod z diktafonu když jej budete mít propojený s PC.
- Při výměně baterek musíte znova zadávat datum a čas.
- Zkoušel jsem s diktafonem nahrávat když byl schovaný v kapse, nahrávka byla rušena a byla tichá.
Příjemně mě překvapil nastavením českého jazyka a všestranným nastavením ( nahrávání konferencí, hovorů a tel. hovorů, rozšíření paměti a dalších nahrávacích módů). Je doporučován i při léčbě koktavosti, kde si účastníci musejí svou komunikaci s ostatními lidmi kdekoli s nimi přijdou do styku pravidelně nahrávat. Při registraci produktu jsem dostal od Olympusu prodlouženou záruku a členství v klubu. Vzadu je stojánek na položení diktafonu do správné nahrávací polohy. Propojení s PC je taky fajn a doporučuji, když je připojen k PC si zkopírovat návod z diktafonu, je více podrobný než tištěný. Má vlastní vysouvací USB konektor. Nahrává krásně, ale nesmí být v kapse.
- není podsvícený displej
- výkon,spolehlivost
- Supr možnost rozříření nahrávací kapacity kartou.Snadné ovládání.Jednoduché přehrávání nahraného do PC.
Vysoká kapacita paměti, do které si můžete ukládat záznamy, činí až 4 GB, navíc ji můžete pomocí SDHD nebo microSD paměťové karty navýšit, podporuje formát MP3.
funguje skvěle
super
Chyběl český návod.
Dobré začiatočné skúsenosti s výrobkom kazí katastrofálna ignorancia obchodníka.
Měl jsem Zoom H1. Po čase (3 roky?) se rozbil vypínač
(on-off) a nenašel jsem nikoho, kdo by jej dokázal opravit. V průvodních papírech není uvedena žádná opravna.
Navzdory této nepříjemné zkušenosti jsem si koupil
Zoom H1n a doufám, že budu mít víc štěstí.
Zatím zkouším funkce
- USB připojení
- Komunikace s telefonem OK.
- Rychlé spárování.
- Pro nahrání telefonního hovoru se musí telefonovat přes Esonic BR20.
- Bez českého návodu.
Lehký, jednoduše ovládaný
- Při nahrávání neustále svítí a nelze jej tedy používat k tomu, k čemu je určen. Skrytému použití. Světlo nelze nijak vypnout ani zakrýt, protože je přímo v otvoru pro mikrofon.
Jinak nahrává pěkně, je nenápadný. Jen se při použití hned prozradí, že nahrává. Žádný flash disk přece nikdy sám o sobě nesvítí (navíc dost silně). Pomohl by vypínač osvětlení - (původně myšleno jako kontrolky provozu). NEVYHOVUJÍCÍ řešení.
- Celkem dobrá ovladatelnost
- Perfektni zvukova kvalita, varhany to nahrava naprosto realisticky v celem spektru hlasitosti a barvy , zadne skresleni
- Ovladani taky bez problemu.
- Krome dlouheho startovani, maximalni spokojenost s vyrobkem.
- Dlouho se startuje. Mozna je to tim, ze jsem pouzil 32 GB kartu. Bootuje to minimalne 20 vterin. Treba s tim pocitat.
- Navod sice jen v anglictine, ale mne to nevadi. Na youtube je taky spousta tutorialu, ale taky jenom v anglictine.
- Poměr cena/výkon
Vše funguje jak má.
- 4 Kanálový vstup
- Phantom power
- Zatím minimální
Neni dodán český návod
- jednoduchá obsluha, přehlednost, kapacita
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »