Nejnovější recenze ze sekce Diktafony
Olympus VN-541PC
Přidáno: 25. května 2020
(naposledy upraveno 20. června 2020)
Zakoupeno v Electro World
- pro nahrání workshopů
není
Funguje dobře, cena a kvalita odpovídá.
- Levný, lze používat i jako slušný MP3 přehrávač.
- Ovládání nepraktické. Není možno např. vytvářet nové složky v jednotlivých pouze pěti adresářích. Menu záznamů (tagy) samy nerolují a není dostupný jejich přehledný seznam. Atd...
zatím nemám plně odzkoušeno, tak nemůžu plně hodnotit. Ale za těch pár dní co jsem testoval, tak veliká spokojenost
- náhrada za předešlý, spokojenost
- Skvělý zvuk
- Vstup pro MicroSD kartu
- Přehrávání nahrávek v menu
- Dobře fungující připojení k počítači
- Kompaktnost
- Neuvěřitelně dobře fungující filtr
- Čeština v menu
- USB výstup zabudovaný v diktafonu
- Nevyhovující orientace v menu
- Neodolný displej (už je trochu škráblý)
Tento diktafon bych doporučil všem začátečníkům. Na nahrávání mluveného slova je to ideál. Asi se nemůže rovnat diktafonům za tisíce korun, ale v poměru cena - výkon je to skvělé zařízení. Produkt bych rozhodně pořídil pro synchronizaci zvuku s videem.
- Jednoduché ovládání,kvalitní stereo záznam,super funkce, WIFI.
Výhrady mám hlavně k mikrofonu SGH-6. Když připojím sluchátka, tak musím mít citlivost nastavenu na maximum, aby šla do sluchátek stejná hlasitost, jako je v reálu. To už ale příšerně šumí. Zato na vítr má citlivost úžasnou. Stačí slaboučký vánek, který sotva pohne listím a už to šumí i na nejnižší citlivost. Protivětrná ochrana WSS-6 je úplně na pendrek! Nahrávka příšerně šumí i v interiéru. I mobil nahrává zvuk kvalitněji!
- Jednoduchý, pohotový, malý a lehký.
odpovídající kvalita ve srovnání kvalita a cena
- Měl jsem již starou verzi tohoto diktafonu, kterou do dnes používám (už asi 14 let).
- V této kategorii dobrá cena
- Kvalitní citlivé mikrofony
- Kvalita zpracování
- Rozměry a hmotnost
- Možnost použít jako ext. mikrofon k PC nebo iOS/Mac OS
- Nepodporuje připojení k zařízením s Android, pouze iOS, Mac OS a Windows.
- Paměťová mikro SD není součástí balení
- Chybí český manuál
Zatím ho používám jen krátce.
Zásilka neobsahovala český manuál. Na požádání mi byl zaslán mailem.
Jednoduché ovládání. Dávám nabíjecí AAA baterie. Vydrží dlouho. Mám ještě starší model tohoto diktafonu, který jsem kupoval asi před 12 lety. Dodnes slouží Ale prozože už nekominikuje s Win 10, kupuji nový doktafon ze stejné stáje Olympusu.
- Perfektní nahrávky, snadný přenos do PC.
Dobrá a jednoduchá manipulace, perfektní nahrávky, snadno se přenáší do PC. Po 2 letech bezproblémový provoz. Proto kupuji i jako dárek.
- Malé kapesní,zvukově kvalitní zařízení.
Jsem spokojená.
- Za tu cenu úžasný produkt
- Kvalita nahrávek
- Jednoduchost ovládání
- Produkt je dodán včetně základních verzí programů Steinberg Cubase a Wavelab
- Působí na první pohled trochu méně robustně než jeho předchůdce
- V balení jsou sice baterky, ale není SD karta!
Nákupu nebudete litovat, produkt splňuje a překoná očekávání. Doporučuji koupit jako sadu s doplňky (APH-1n), jinak k diktafonu nebudete mít ani USB kabel, nabíječka, pouzdro atd.
je ok
- menší velikost
- citlivý mikrofon
- Jedná se již o druhý výrobek stejného typu. První mi vydržel cca 2,5 roku, došlo k poruš zapínacího tlačítka (kolébky).
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »