Nejnovější recenze ze sekce Diktafony
Funguje jak má.
- Poměr cena/kvalita. Široká škála možností.
- Plastové provedení. Nicméně za 9 let od uvedení mám již druhý a nikdy s ním nebyl žádný problém.
Určitě všem doporučuji.
- Hodně vzorkovacích frekvencí na výběr
- Nastavení citlivosti ve spoustě kroků
- Vypadá solidně
- Jde připojit nahoru mikrofony stejné značky
Každému doporučuji, za čtyři tisíce získáte klopový mikrofon a bytelné nahrávací zařízení. Jsem velmi spokojen a koupil bych znovu.
- to jest to, czego potrzebowałam, wszystko jak w opisie
- Kvalitní nahrávání zvuku
- Lze použít jako MP3 z 4GB paměti
- Různé použití
- Možnost zvolit scénu pro zvukovou nahrávku
- Můžete vložit dobíjecí baterie a máte dlouho klid s výměnou.
- Nahrávky si můžete uložit do PC přes datový kabel
- Malý displej, ale pro dobré očí je ok
- Při pádu zařízení je pád zařízení asi jeho poslední
Dobré využití
- Napájený mikrofonní vstup
- Možnost připojit jako audio interface k PC
- Dobře čitelné, podsvícené LCD
- krytka baterií je velmi volná
- chybí klip na opasek
- Chybi návod
- Perfektní i pro náročné uživatele
- neznám
splňuje spotřebitelské nároky
- docela dobrá srozumitelnost nahrávky
- nemá podsvícený display-horší čitelnost
slušný výrobek po slevě za slušnou cenu
Kdysi jsem používal kazetové diktafony, pak ležely dlouho v šuplíku a přestaly chodit. Náhodou jsem viděl v nabídce tenhle přístrojek a hned jsem ho koupil - nebudu popisovat, co všechno umí, jen moje laické posouzení: Můžete ho mít kdekoli pořád po ruce. Využijete ho v práci, ale můžete do něj také plácat nesmysly i velké myšlenky, které vás zrovna napadnou, třeba v hospodě. Má sice jen maličký repráček, takže přímý poslech nahrávky je tristní, ale pokud si ho přehrajete na počítači, zjistíte, že záznam je, díky mikrofonům, překvapivě kvalitní. A je krásný!
- jednoduché
jednoduché ovládání
- velká kapacita
- Super
- Jednoduché ovládání
- Přijatelná cena
- Kapacita - stovky hodin záznamu
- Různá kvalita záznamu s ohledem na kapacitu
- Možnost volby nahrávání jedné osoby nebo rozhovoru
- Pro starší osobu je ovládání přeci jen komplikovanější
- Nejnižší kvalita záznamu je již skutečně na hraně
Obecně lze říci, že za akční cenu, za kterou jsme kupovali je poměr cena výkon naprosto vyhovující.
Ještě nemám naplno vyzkoušeno. Pro standardní použití diktafonu je to povedený sympatický výrobek. Obsluha příjemná. V případě potřeby dlouhodobého nepřetržitého záznamu aktivovaného úrovní signálu (přivedeného do mikrofonního vstupu) bohužel výrobek postrádá možnost trvalého napájení externím napájecím zdrojem zálohované vestavěným akumulátorem. To je škoda. ( Při nabíjení akumulátorů přes USB port není možné diktafon používat. Lze vyřešit jedině zásahem do stávajícího napájení - např. připojením externí nabíječky na vestavěné akumulátory a pod.)
- žádná nevýhoda!
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- malý rozměr, splnil má očekávání
- Malý, jednoduchý, zkrátka výborný.
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »