Nejnovější recenze ze sekce Diktafony
Zatím funguje asi jak má.
- jednoduchost ovládání
- na magnetofonové kazety klasické, s přepisem na USB - zajímavá kombnace a perfektní využitelnost
- možnost provozu na baterie, nezávislost, možnost práce venku
- lehký a formátem v malých rozměrech, přenositelný, i pro záznam pro studium či knihovny a nebo k pořízení druhé kopie záznamu, či formátů digitálních
- nízká cena, výborný poměr cena/výkon
- možnost provozu na baterie / na adaptér ze sítě
- záznam na MG kvalitní, přehrávání na repro i pro poslech hudby dostačuje, pohon je slyšet ale neruší
- pochopitelně nelze očekávat kvalitu hi-fi, ale to u tak levného modelu jistě nikdo neočekává, takže za mne nevadí
Výborný kazetový magnetofon pro občasné neprofesionální použití, do domácnosti, k zaznamenání telefonátů či jako diktafon, nebo pro využití k studiu či do knihovny/studovny. Výhoda USB portu a přepisu nahrávky do MP3.
Pochopitelně častější bude volba pomocí MT k záznamu hlasu či podobných aktivit, ale kdo má rád MG kazety a používá je k archovaci, neprohloupí tímto nákupem.
Design výrobku připomíná klasické zavedené značky a ovládání je tím intuitivní, i bez návodu je možné obsluhu na poprvní pochopit (návod je přiložen).
- dobrá kvalita nahrávky
- jednoduché ovládání, pokud už je vše nastavené
- chybí návod. přiložen je jen velmi stručný obrázkový. na internetu jsem si stáhla podrobnější, ale ten je pouze v angličtině. výrobek má spoustu funkcí a možností, návod by se opravdu hodil.
- bohužel není k diktafonu podpora ani u Philipsu
vůbec neodpovídá reklamě
- Hlavně jednoduché ovládání a nepříliš košaté menu. Druhou velkou výhodou jsou hmatem rozpoznatelná tlačítka pro ovládání potmě. Kvalitu nahrávky lze zlepšit dokoupením přídavného mikrofonu.
- Diktafon brzy usíná, nutno ho probudit podržením 3 s bočního tlačítka.
- Hledáte-li kvalitu nahrávacího studia, za tuto cenu hledáte marně.
Odolný jednoduchý přístroj, snáší denní nošení po kapsách.
Diktafon používá nevidomý a tak přece jen trochu malá tlačítka, ale určitě si zvykne
- jednoduchá obsluha
- Funguje.
Vše funguje podle popisu, kromě nahrávání během dobíjení. Nikdy se mi nepodařilo po zapnutí něco nahrát.
Pro nahrávání přednášek dobrá volba. Velmi malý, nenápadný. Až mě překvapilo, že zvládne nahrávat na 10m.
Navíc dobrá cena.
Kvalitní zvuk záznamu, snadná obsluha
xxxxx
- Plně odpovídá popisu zboží v recenzi.
Splňuje očekávání, která jsou do něho vkládána.
Splňuje přesně to, co potřebuji. V kompaktním pouzdře se skrývá velmi všestranný přístroj. Nosíte jej s sebou v batohu, sbíráte po světě zvuky, zaznamenáváte myšlenky. Během chvilky se promění v mikrofon u Vašeho počítače, když hrajete s kamarády online, děláte voiceover k Vašemu videu nebo si nahráváte rozhovor pro svůj blog. A při tom všem vypadá krásně. Dlouho jsem váhal, dražší produkty jistě více splňují profesionálnější požadavky, ale potřeboval jsem malé, uhlazené zařízení, které mohu nosit všude s sebou, bez čehokoli ostatního. Levnější varianty zas podle mně nejsou zas tak univerzální a přitom vzhledné. Toto zařízení po všech stránkách mé představy rozhodně předčí, z jeho koupě mám opravdu radost! A na Kytary.cz i za příjemnou cenu.
Blbě se ovládají tlačítka těšně na spodním okraji displeje. Posuvné červené tlačítko je plastové a prostě rachtá, ale zřejmě si za ty peníze nelze stěžovat. Manuál "len vo slovenčině". nelze přepnout na formát datumu YYYYMMDDHHMM , pořád se se tam plete anglický "am" a "pm" čas a datum YYYYDDMM. Ovládání v menu je takové podivné ale žít se s tím asi dá.
Dobrá cena
Skvělý diktafon s dostatečnou citlivostí, velkou kapacitou, příjemná manipulace,
výborný poměr ceny a parametrů. Výborné rozmístění ovládacích prvků. Spokojenost.
- Děla veci za mě
- kompaktní
- jednoduché
- pro nahrávání hlasu a základního zvuku dostačující
- nemělo by se prodávat na kytarách.cz - vytváří to dojem, že by se hodilo na nahrávání kytary z komba
Dost pravděpodobně bude potřeba dokoupit kvalitnější mikrofon, budu muset zkusit.
- Jednoduché, intuitivní a ergonomické ovládání
- Dobrá komunikace s počítačem
- Možnost přehrávat záznamy
- Malé rozměry
- Ke kvalitnímu záznamu vyžaduje POP filtr nebo externí mikrofon
Potěšilo by mě, kdyby místo toho rádoby pouzdra (přeložený sešitý pruh textilu) do balení přidali raději POP filtr.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »