Nejnovější recenze ze sekce Diktafony
- měl by být lepší návod
- slabě hraje
- slabě hraje jako kazeták.media super nahlas.
- Kazeták nic moc.
- Jednoduché na ovládání
- Velmi dobrá citlivost nahrávání
- Snadné stažení nahrávek do PC
Retrostyl, velká spokojenost, neboť jsem podobný měla v mládí. Velkou výhodou je přenos nahrávek z audiokazet na současné technologie. Přesně takový jsem dlouho potřebovala a nikde jinde jsem ho na trhu neobjevila. Další výhodou je naprosto jednoduchá obsluha přístroje, takže je i pro méně technicky zručné.
- dobře se drží
- jen v angličtině
Kvalitní zvukový zaznam
Kdybych měl možnost tak bych si vybral tentýž produkt,jen o číslo výš.Divím se jen že při takovém sortimentu který máte jsem musel čekat na obědnání z centrálního skladu,ač v objednacím katalogu byl veden jako SKLADEM,to mi rozum nebere,takový malinký diktafon a nemůže být v místě prodejny.To už mám druhou zkušenost že to asi v tom vašem řetězci není JAK MÁ BÝT,tečka.
- Rekordér (značky Tascam) mi byl doporučený známím. Výborná pomůcka pro muzikanta na cvičení i pořízení demo nahrávky. Kvalita záznamu je vhledem k rozměrům a ceně vynikající.
Jednoduché ovládání, pro potřeby reportážních rozhovorů určených k přepisu je zcela vyhovující jak rozměry, tak i kvalitou záznamu.
OK
jsou tam fajn lidi
- velikost, ovládání
- Využití starých magnetofonových kazet, vzpomínka na mladší časy
- kvalitní záznam zvuku
- není zaznamenáván jiný okolní ruch
- jednoduché ovládání
- je velký
- krátká výdrž baterie
- cenově dražší
vzhledem k tomu, že na YouTube vytváříme pravidelně videa, chceme je poskytovat na dobré úrovni. Tento diktafon bych však doporučila pouze zkušenějším.
- Pekne hraje
+ snadná nahrávka ve výborné kvalitě v MP3
- Kvalitní záznam zvuku
- Rozměry
Výborný
- Super zvuk, nahrávání do MP3+WAV najednou
funguje a splnil očekávané
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »