Nejnovější recenze ze sekce Diktafony
- Jednoduché nastavení (připravené "scény" pro záznam)
- Možnost použít své vlastní nastavení pro záznam
- Kvalitní záznam vestavěným mikrofonem
- Opravdu skvělá kvalita s externím mikrofonem
- Bez problémů spolupracuje s různými externími mikrofony
- Dlouhá výdrž na baterie (60 hodin a více)
- Záznam jen do MP3 (WAV nelze)
- Max. bitrate prop záznam je pouze 192 kbps
- Vlastní nastavení pro záznam nelze uložit
I s tímto malý kašpárkem lze nahrávat velké divadlo. Jde to opravdu dobře -- pokud víte, jak na to.
- Kvalitní až čtyřkanálový záznam, profesionální XLR a Jack 6,3 vstupy
- Poměrně měkká základní destička nesoucí stativový závit. Při namontování recorderu na stativ pod DSLR dojde při švenku směrem dolů k prohnutí destičky a skokovému náklonu DSLR. Nutno řešit dodatečnou výstuhou pod recorder nebo nevyužívat montáž pod fotoaparát.
Nahradil jsem tímto rekordérem ZOOM H1 a jsem velmi spokojen.
doporučuji
- výborná kvalita nahrávky; čekal jsem složité ovládání, ale je v pohodě; možnost napájení přes PC; za tu cenu dobrý materiál; líbí se mi i jednoduché efekty (Hall), který konkurenční Zoom nemá; snadné přetažení do počítače kabelem, který byl součástí balení
- Drahé komponenty k dokoupení, ale dobrý je, že se rekordér akorát vejde do mého obalu od brýlí; možnost nahrát jen jednu stopu (nemožnost překrývání dalšími stopami)
Celkově jsem velmi spokojený. Dlouho jsem váhal mezi Tascamem a Zoomem a nakonec jsem rád, že jsem koupil tohle. Zoom je sice menší, což může být fajn, ale jinak je to proti tomuhle působí zpracováním více lacině. Zároveň jsou tady další funkce jako je třeba ladička nebo drobné efekty, což asi většina lidí nepoužije a upraví nahrávku až v PC, ale mně se to líbí
- citlivost, kvalita záznamu, lze nahrát sboreček dětí a kytary docela slušným způsobem, dvě skupiny mikrofonů, software v ceně, výborné zařízení, které dělá mnoho radosti
- citlivost mikrofonů pro obě skupiny (strany) má společné nastavení, tj. nelze nastavit různou citlivost pro každou skupinu mikrofonů, ale v praxi lze řešit vzdáleností (z jedné strany blíže a silnější zdroje kytary z druhé strany dále)
Super výrobek s kvalitním provedením.
- 2 externí vstupní kanály s fantomovým napájením
- možnost ovládání aplikací ze smartphone přes Wi-Fi
- nezvládnutá mechanická stránka výrobku
- uvolnění USB po 2 použitích rekordéru zničilo elektroniku na desce, neuznáno jako záruční vada
- nevyhovující přístup autorizovaného servisu - špatná komunikace, dlouhé reakční doby
- chyba elektroniky neopravena v rámci záruky kvůli uvolněnému USB -> rekordér můžu po 2 použitích vyhodit (oprava se nevyplatí)
- konektory XLR/TRS jdou ztuha (u výrobků jiných značek lepší zkušenost)
- nedotažená ergonomie, některá nastavení jdou lépe v mobilní aplikaci než a samotném rekordéru
- nestabilní Wi-Fi připojení, rozpady (testováno se smartphone Samsung)
U rekordéru Tascam DR-44WL projevil výrobce snahu "jít s dobou" v podobě možnosti dálkového ovládání mobilní aplikací přes Wi-Fi připojení, které mne však častým rozpadáváním přivádělo víc k šílenství než nadšení (možná jen nešťastná kombinace s telefonem od Samsungu?). Některá nastavení, jako např. citlivost kanálů, jdou provádět lépe přes mobilní aplikaci než na samotném rekordéru (pokud Wi-Fi zrovna funguje), takže k ergonomii mám jisté výhrady. Mechanicky se výrobek nepovedl - XLR konektory jdou velmi ztuha, USB konektor určený k napájení i datové komunikaci se uvolnil po dvou (!) použitích výrobku a zničil tím elektroniku na desce, takže rekordér není použitelný ani na baterie. Proti podobnému výrobku Edirol/Roland, s nímž mám dlouholeté pozitivní zkušenosti, byl pro mne DR-44WL noční můrou. Tascam NEBRAT!!!
- Vybavení, Wi-fi
- Špatné dílenské zpracování - otočný volič nemá hladký chod, kolečko nast.nahrávací úrovně je špatně ergonomicky vyřešeno, navíc drhne a jeho otáčení je silně slyšet v nahrávce !!!
- Možná jde ale o vadný vkus. Vráceno.
vybavení skvělé, zpracování velmi špatné.
- Jede do 24bit/96k.
- Line In do -4dBV, tj.s lehkým utlum.děličem jde připojit přímo na likový výstup pro nahrávání z jiného analogového zdroje (Gramofon,Radio).
- Příjemné podsvětlení displaye(které v přítmí netahá oči), snadno ovladatelné, umí nahrávku ořezat, atd..
Zvuk je při zapojení LineIn -> LineOut (Jako monitor) líbivější a detailnější než při přímém spojení (Což je podezřele :-) jako by tam byl nějaký digitální efekt.
Ale pokud se nahrávka z LineIn ve Wav24/96k pustí na jiném zařízeni (24bit media playeru) tak zní stejně jako originál.
Takže to vypadá že líbivý efekt je jenom na LineOut a nahrávky se nedotkne. Což mi nevadí.
Občas se seknul při připojeni/odpojeni USB, ale po update FW se to už nestalo.
- Pro občasné použití dobrý.
- Horší zvuk za tu cenu.
Dobrý.
- Perfektnì diktafon za skvělou cenu. Spolehlivej :-)
- Napajeni mikrotužková baterie v baleni.
- Další výhodou je rozsireni paměti mikro SD kartou.
- Spousta funkci.
- Kvalitni plastove provedeni.
- Nahravani stereo.
Maximální spokojenost.
- Velká kapacita záznamových stop,paměťové možnosti,dobrá slyšitelnost nahrávek,snadná manipulace.
- Absence návodu v češtině.
Určitě doporučuji.
- Je to plastová hračka pro děti. Nedoporučuji
- Kvalita nahravania v skusobni alebo na koncerte naozaj super ... aj hlboke basy... ( zachyti aj vydialene tiche ruchy )
- Nie moc dlho po zaruke zacal odchazat displej ... neskor pridali sa aj tlacitka ... Teraz uz na displeji nevidim nic
- Pri nahravani v pomerne tichom prostredi ( les a pod ) pocut v pozadi nejake mikrovrcanie , klapkanie
Dobry na nahravanie hluku . No zivotnost nic moc
- vestavěný reproduktor, např. oproti H1 je možnost okamžité kontroly i v terénu
- přehledný displej pro základní nastavení
- "peak" dioda
- vložená mikro SD karta umožňuje dostatečnou dobu záznamu
- externí výstup na sluchátka se dá využít jako vstup do videokamery nebo jiného záznamového zařízení a mít tak kvalitnější zvuk
- vstup pro externí mikrofon je napájen
- "peak" dioda by mohla být v jiné barvě, protože je poměrně blízko červené pro "record", ale chápu výrobce, že červená upozorňuje, každopádně by mohlo být přetečení výraznější, na druhou stranu při správně zkorigované úrovni ji vůbec nepotřebujete...
Pecka :-) Pro běžné natáčení videí, rozhovorů i jen záznam zvuku, audio nahrávky hudebních prvotin je víc než dostatečný
- S přístrojem se daly pořídit velmi kvalitní nahrávky
- Po čtyřech letech, když jsem chtěl pořídit nahrávku přestal z neznámého důvodu pracovat. Myslím že životnost čtyři roky je docela málo!
Tento přístroj jsem si vybral pro jeho dobré parametry, i když jsem k němu dostal český návod, překládal to někdo kdo toto nahrávadlo neviděl a jen překládal. Další vadu kterou měl byla omezená možnost ručního nastavení úrovně nahrávání. Musel jsem vyrobit "Pí" článek abych eliminoval tuto vadu. Předpokládám že ve výrobě byl špatně zapojený potenciometr v přístroji a proto komplikace s nastavením úrovně nahrávání. V automatickém režimu nahrával velmi dobře!
- Skvělý poměr cena výkon
Pokud chcete pořídit kvalitní nahrávku bez zbytečných šumů a ruchů, bez tohodle poloprofesionálního rekordéru se neobejdete.
- Skvělý poměr cena výkon.
- Spolehlivy, skvele fungujici rekorder
Skvely zvuk. Spolehlivy, skvele fungujici rekorder. V2 ma lepsi zvuk nez V1 + tam pridali nejaky realtime efekty.
- Vysoká citlivost
- Bohaté příslušenství
- Manual
- Balení
- Kvalita doplňků-zpracování není úplně na nejvyšší úrovni
Diktafon dobře plní svou funkci , tj.zaznamenává zvuk a má opravdu vynikajicí citlivost.Mírný nedostatek je, že od zapnutí záznamu do skutečného začátku zaznamenávání zvuku uběhnou cca 1-3 vteřiny.Je potřeba si na to zvyknout a počítat s tím.Sám jsem dostal přístroj s malinkou vadou na povrchovém zpracování a to zamrzí, jsem asi perfekcionista a mám rád veci ve 100% pořádku.Taky kvalitu dílenského zpracování příslušenství bych hodnotil známkováním jako ve škole známkou dvě mínus až tři , tedy dobrá. Ne co do funkčnosti , tam je to na výbornou , ale zpracování.Například ale dodaná sluchátka jsou na výbornou.Vzhledem k cene přístroje (890,-) si ale není na co moc stěžovat.Zavádějicí je údaj na stránkách prodejce že přístroj zaznamenává do souboru wav, buď tuto funkci neumím aktivovat a nebo tam není.Dodaný cz návod je úplně k ničemu , jako by nebyl a aj.originál není , rovněž krabice je prapodivná , bez jediného nápisu a nikde není ani zmínka o výrobci. Můžu jen hádat kde se byl výrobek vyrobený , není ani odkaz na stránky výrobce.Přijde mi to celé jako pokutný dovoz se snahou zatajit výrobce.V dnešní době každý kdo něco vyrobí a navíc vcelku kvalitně se chlubí a dělá si reklamu, tady je naprostá anonymita a to zaráží a můžu se jen domnívat proč.Možná proto , že přístroj lze sehnat v zahraničí za zlomek ceny u nás ?
- pěkný výrobek, odpovídající cena, dobrá kvalita nahrávek
pěkný výrobek, odpovídající cena, dobrá kvalita nahrávek
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »