Nejnovější recenze ze sekce Diktafony
- Splňuje mé požadavky citlivé mikrofonz
- Není český návod a nelze ho ani stáhnout z webu
Malý a výkonný přístroj,citlivé mikrofony perfektní zvuk
- čistota nahrávky
- nadstandardní velikost paměti
- stereo mikrofony
- časovač
- vyšší cena
Po všech směrech kvalitní zvukový záznamník, bez výhrad.
Nákup na internetu
- Po bližším seznámení je ovládání i základní nastavení velmi jednoduché.
- Nahrávky velmi čisté.
- Bez problémů, bez zkreslení, zvládne i velkej bordel v malý zkušebně.
- Plasťák.
- Chybí mi v návodu lepší popis vhodnosti použití jednotlivých funkcí.
- Jinak zatím nic.
Sympatické mobilní nahrávadlo s kvalitním čistým záznamem, Je nutné najít ve zkušebně místo, kde je zvuk správně "smíchaný" a pak už je to paráda.
- Funguje
- vestavné mikrofony by mohly být lepší
ok
- malá velikost
- baterky v balení
- je tam možnost pokročilého nastavení nebo lze přepnout do jednoduchého menu (super pro starší uživatele)
- čistý zvuk
- délka záznamu
- připojení externího mikrofonu a sluchátek
- možnost přímého nahrávání z jiného zařízení
- zatím nic
Určitě bych doporučil všem, kteří uvažují o koupi diktafonu pro běžné použití za rozumné peníze.
- Dlouhá doba nahrávání
- Chybí čeština
doporučuji
Dobrý výrobek
- nemá český jazyk
- vemi drobné písmo v menu
- nemá nabíječku baterie jako dodávané příslušenství
tento produkt je určen pro mladší generaci
- malý, jednoduché ovládání
- možná trochu s hlasitostí záznamu - je-li přístroj dál od mluvícího - víc než 1 m,
vzhledek k tomu, že jsem pořizovala přístroj ke krátkým záznamům sebe samé - tak naprosto splňuje mé požadavky, zvlášť oceňuji propojení s PC - ale zatím jsem však nevyzkoušela...
- Kompaktnost
- Jednoduchost
- Spolehlivost
- Výdrž na baterii
- Kvalita zaznamenaného zvuku
- Mnoho různých nahrávacích profilů, které pomohou s nahrávkou v různých prostředích
- Protiruchový filtr.
- Složitější nastavení
Tento diktafon jsem si koupil proto, že mi můj starý (také od Olympusu). Je to zase o level výše, než byl můj minulý má perfektní záznam zvuku, dokonce při bitrate 64 kbps - nahrává ve stereo režimu, což se u tak levného modelu nedalo očekávat a hlavně se o tom nikdo nikde nezmínil. Přístroj má i několik režimů, ve kterých dokáže nahrávat. A navíc zobrazuje při nahrávání, jak hlasitý je nahrávaný zvuk a tak si můžete i rozmyslet, zda jít ke zdroji blíže. Diktafon má navíc i USB kabel, kterým se připojit k počítači a nahrávky si následně stáhnout a dalším způsobem zálohovat. Užitečnou pomůckou je i speciální stojánek, který ještě více zvyšuje úroveň zaznamenaného zvuku.
- MP3 přehrávač a diktafon v jednom.
- Lehký
- Malé rozměry
- Snadné ovládání
- Spolehlivý
- Výstupy pro konektory MIC a EAR jsou nedostatečně označeny (Pouze malý text na boku diktafonu).
- Při zapojení USB do počítače raději diktafon podpírám. Je to velká páka na USB konektor.
Diktafon jsem si pořídil pro občasné nahrávání přednášek ve škole. Ale po připojení microSD karty jsem ho začal používat i jako MP3 přehrávač. Na průměrnou AAA Alkalickou baterii mi vydrží fungovat asi tři týdny. Funguje spolehlivě a nahraný zvuk je v dobré kvalitě. Pro laika jako jsem já nabízí přednastavené funkce (jak u nahrávání tak i přehrávání) ale pokročilý uživatel si může pohrát s nastavením mnohem podrobněji. Až na několik drobností jsem s diktafonem plně spokojený. Chybí mi snad jen barevné rozlišení pro 3.5 JACK. Konektory jsou vedle sebe a vypadají na první pohled stejně.
- Výborný, ve své třídě.
- nemá české menu
Mám problémy s angličtinou, kdyby uměl česky, tak jsem nadšen.
- Malý a nenapadny
Jen ten návod mohl být v češtině trochu podrobnejsi
- Přehrávání je méně slyšitelné.
Jo, ujde. Potřebuji ho proto abych si zaznamenal paměti svých starých příbuzných.
- Čistý zvuk
- Nejasnosti v papírovém oproti pdf návodu, např. maximální podporovaná velikost SD karty, doby záznamu...
Rekordér jsem si vybral pro zvukové vlastnosti. Měl jsem od známého k dispozici koncertní nahrávky pořízené Zoomem H2.
K SD kartě - 8GB SDHC funguje, větší zatím nemám k dispozici.
Rekordér má poměrně velkou spotřebu energie. Zde je změřený proud z baterií (nikde jsem tento údaj nenašel):
-klidový stav - 200mA
-přehrávání(bez sluchátek) - 260mA
-nahrávání - 260mA, chvilkově 280mA
S rekordérem jsem spokojen, ke kvalitě zvuku nemám výhrady, ovládání je intuitivní, tlačítka se v kapse sama nezmáčknou.
- snadná manipulace s přístrojem, srozumitelný návod
s diktafonem jsem velice spokojena, doporučuji ho
vše ok
Spokojenost
- pro začátečníka vhodný produkt
- dodáváno bez paměťovných karet a není na to upozornění
- přidělalo mi to práci a ukradlo drahocenný čas
Pokud bych si najednou byla schopna koupit kompletní produkt, bylo by to 100%
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »